Ovo su najčešće seksualne maštarije kod žena!

Foto: unsplash.com/wiesehofer

Mislite da se žena kad vidi privlačnog muškarca ne ugrize za usnu i ne odluta na trenutak?  Muški online-časopis „gettfrank.co“ istražio je kojih su to pet najčešćih ženskih seksualnih maštarija, prenose mediji.

Snimanje pornića

Zanimljivo je da će žena ako je muškarac upita da naprave mali seksualni kućni video odlučno to odbiti. Ipak, sanjariće o tome iako je u njenoj verziji najbitnije da, osim što je seksi, ona i izgleda savršeno.

Rob

Nežna draga žena uz mušku pomoć može da se pretvori u pravu dominu. Možda ne verujete – ali jedna od najčešćih maštarija jeste upravo ta, žena želi da ima svog roba. Čim vas veže, uzme bič ili vas ogrebe, ona će rado pokazati zube i s veseljem otkriti svoju perverznu stranu.

Seks s dvojicom

Žena se neće baš odlučiti na taj potez, ali kao što muškarci maštaju o dve partnerke, tako bi i žene želele da dele postelju sa dva pastuva. Pritom se za razliku od muškaraca ne boje da ih ne bi zadovoljile.

Seks na javnom mestu

Nema većeg uzbuđenja od zabranjenog voća. Jedna od takvih stvari je seks na javnom mestu. Pomisao na seks dok nepoznati ljudi prolaze dovoljna je da uzbudi i najstidljiviju ženu.

Energičan partner

Iako sve žene vole da vode ljubav, nema boljeg od strastvenog seksa. Maštarija gde muškarac cepa odeću sa žene, a ona protestuje zapravo uživajući u svakom trenutku, vodi divljem i neobuzdanom seksu.