Ovi horoskopski znakovi stvoreni su jedno za drugo

parovi
Power of Positivity couple
Oglas

Zvezde kažu da srodne duše postoje i da večna ljubav čeka znake Zodijaka koji su jednostavno rođeni jedni za druge.

Evo koja dva para čeka ono bajkovito ‘živeli su srećno do kraja života’.
Devica i Vodolija

Povezanost i sloga između Device i Vodolije zapisana je u zvezdama, najpre jer se razumeju oko glavnih životnih pitanja. Vodolija lako podleže neodoljivoj privlačnosti Device, njenom pronicljivom umu, urednom životu i okruženju, a i Devica uvek zna kako da se svidi Vodoliji, jer nju magnetski privlači sanjalačka priroda ovog vodenog znaka.

Oba znaka uživaju u intelektualnim diskusijama, uvek su zainteresovani za nove ideje i koncepte. Kad god naiđu teška vremena, ovaj par je spreman da nađe rešenje.

Lav i Vaga

Njih dvoje su najzanimljiviji znak Zodijaka. Ponosni Lav uživa u ljubavi kojom ga Vaga velikodušno obasipa. Međutim, i Vaga nameće svoju snažnu ličnost, piše Blic.

Oboje umeju da budu i te kako nežni, a u društvu su pažljivi i prema ostalima i jedno prema drugom. Njihov život ponekad može biti zaista glamurozan, a kako oboje uživaju u tome, nema konflikta.

Vaga neće uvek prikriti svoju posesivnost, ali dominantni Lav na takve sitnice ne obraća pažnju. Što je najvažnije, oboje su izuzetno komunikativni i to je tajna njihove večne ljubavi – kakav god problem da iskrsne, njih dvoje će ga rešiti razgovor.

Recept za pravu čokoladnu fantaziju

Previous articleSAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD SOMBORA: Vozač preminuo na licu mesta
Next articleDogodilo se na današnji dan – 21. oktobra masovno streljanje civila u Kragujevcu