OVDE JE HTEO ĐOLE BALAŠEVIĆ DA PROVEDE STAROST: 400.000 evra vredna vila u selu od 1.600 stanovnika

Pixabay

Slavni kantautor Đorđe Balašević je 2019. godine kupio vilu u Istri od 200 kvadrata, gde je želeo da provodi vreme sa porodicom koju je platio oko 400.000 evra, prenosi Kurir.rs.

Muzičar je želeo da sa članovima porodice letuje u Istri, u mestu Brtonigli, blizu Umaga, te je tu kupio vilu sa bazenom. Uz porodičnu kuću Balaševića, na malom brežuljku izvan samog mesta, nalazi se još osam luksuznih nekretnina.

FOTO: PRINTSCREEN/OPERETA TV

Na pomenutom placu nalazi se kuća od oko 200 kvadrata, kao i nekoliko garaža. Vila je namenjena za boravak veće porodice, te se sastoji od velikog dnevnog boravka, četiri spavaće sobe sa posebnim kupatilima, poseduje dve kuhinje, unutrašnju i letnju, koja se nalazi napolju. Na imanju, koje je prekriveno travom i uređeno sa ukusom, nalazi se bazen, sauna i đakuzi.

FOTO: PRINTSCREEN/OPERETA TV

Prve komšije su im uglavnom stranci, ljudi koji žive u Nemačkoj, Austriji i Sloveniji, a koji svaki slobodan trenutak koriste kako bi se odmorili daleko od gradske gužve. Opština u kojoj živi svega 1600 stanovnika.

Podsetimo, Balašević je preminuo 19. februara.

Sahranjen je u nedelju, 21. februara, na Gradskom groblju u Novom Sadu. Čitav region danima se oprašta od slavnog kantautora, a građani Srbije, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine odaju mu počast u brojnim gradovima.

FOTO: PRINTSCREEN/OPERETA TV

Izvor/autor: Kurir.rs – 24sata.hr/M.M.

Sahranjen Đorđe Balašević