Ovaj FETIŠ postaje sve popularniji među parovima, a može biti VEOMA OPASAN

Pixabay
Oglas

Seks je nepresušan izvor inspiracije. Ali, nekad nas odvede na strane koje mogu biti potencijalno veoma opasne.

Davljenje je jedan od poslednjih bizarnih trendova, koji se pokazao kao izuzezno stimulativan za neke ljude. Ipak, ukoliko ne znate kako se tehnika pravilno izvodi, možete ozbiljno povrediti drugu stranu, a to je upravo ono što, verujemo, niko ne želi.

Stručnjaci su na portalu Men’ s Health, objasnili šta je to o čemu MORATE voditi računa, ako se upustite u ovakav tip seksualnih igricam jer su izuzetno opasne. Jedno je videti nešto tog tipa u filmovima, a realan život je druga stvar. U filmovima je sve snimljeno, dok u realnom životu posledice mogu biti kobne, piše Srbija Danas.

U nedavnom istraživanju iz 2019. godine, koje je sprovela Debi Herbenik, profesorka i nauččnica na Univerzitetu i institutu za javno zdravlje Indiana, 23 od 347 ispitanica opisala je osećaj straha tokom s*ksa, jer ih je partner neočekivano pokušao zadaviti.

Ako je već tako, postavlja se pitanje zašto se tako nešto uopšte i radi?

– Za muškarce, davljenje do orgazma može da ima euforični efekat kada su blizu vrhunca, ali morate uvek da budete veoma oprezni. Žene mogu da imaju intenzivnije orgazme kada su u kombinaciji sa prekidanjem daha – rekla je Lia Holmgrin trener za intimu i veze.
Davljenje može da ide i dalje od jačih orgazama. Ovako oba partnera mogu da ispituju svoje uloge tokom seksa. Davljenje može da utiče na kontrolu i potčinjavanje. Ukoliko date nekome dozvolu da vas davi ili obrnuto, onda ste spremni na dominaciju i submisivnost u krevetu. Ovde svako od nas ima priliku da se prepusti nečijoj kontroli ili da je preuzme.

– Davljenje je čin predaje, kada u potpunosti verujemo jedno drugom, a dominantni partner ima kontrolu bukvalno nad životom submisivne strane – rekla je Holmgrin.
Takođe, ističe se da postoji veliki problem u tome kako neki ljudi vide davljenje.

 
android aplikacija
Previous articleProtest poljoprivrednika zbog đubriva 2. februara
Next articleJedna od najvećih tragedija 20. veka: Što je Titanik bio za okean, to je Hindenburg bio za nebo