OTVARA SE „WESTERN“ STUDIO U SREMU POTREBNI STATISTI

U Sremu, u mestu Erem kraj Rume otvara se novi filmski studio. Prema rečima investitora reč je o jednom od najsavremenijih studija tog tipa u Evropi.

Studio će biti specijalizovan za snimanje tzv. „western“ filmova. Lokacija je dugo birana, i na kraju zbog geografskog položaja i klimatskih uslova je izabran baš Erem. Stanovnici ovog mesta su zadovoljni što će njihovo selo po ovome postati izuzetno poznato i popularno.

Kako se i ne bi ponosili kada će prostor na kom će se graditi studio biti veći čak i od Holivuda!

Kada se uračunaju sve prostorije i otvoreni prostori dobija se površina gotovo 50% veća od površine koja pripada Holivudu. Tu nije kraj lepim vestima za Sremce.

Već je ugovoreno snimanje prvih filmova i jedino što nedostaje su statisti. Potreban je veliki broj statista, pogotovo kada su u pitanju konji. Pored njih kako kažu neimenovani izvori LaGakačkih vesti traži se i određen broj indijanaca i kauboja. Prednost će dobiti
nešto starije generacije pogotovo one koje su se u detnjistvu igrale upravo kauboja i indijanaca.

p.s. Svi likovi, mesta i događaji su izmišljeni. Svaka sličnost sa istinitim likovima i događajima je slučajna. Ovaj članak služi samo jednoj svrsi a to je zabava kroz satirični pogled na današnjicu.
Izvor: FB LaGalačke vesti