Otvara se vrtić u Ljukovu

SHARE
Foto: Kompletno adaptirane prostorije vrtića/Izvor: PazovaInđijaVesti

Zajednički projekat Fondacije Đoković i opštine Inđija

adsteam seo i izrada web sajta

U sredu 26. februara u podne u Ljukovu će biti svečano otvorene nove adaptirane prostorije vrtića u okviru škole “Petar Kočić”.

Fondacija Novak Đoković u saradnji sa opštinom Inđija, rekonstruisala je i opremila deo osnovne škole „Petar Kočić“ predškolske ustanove „Boško Buha“, u mestu Ljukovo nadomak Inđije.

Ukupna vrednost projekta iznosi 10,183,000.00 RSD, a u novoj školici sprovodiće se programi za gotovo 60 mališana uzrasta od tri do šest godina.

Svečanom otvaranju prisustvovaće Jelena Đoković, globalna direktorka Fondacije, koji će se družiti sa mališanima i učestvovati u programu.

Fondacija Novak Đoković od 2013. godine sprovodi projekat „Školice života – zajedno za detinjstvo“ sa ciljem da omogući pristup kvalitetnom predškolskom obrazovanju deci iz seoskih područja uzrasta 3 do 5,5 godina koja do sada, iz različitih razloga,  ni na koji način nisu bila uključena u neki od programa vaspitno-obrazovnog rada.

Projekat se realizuje u saradnji sa  CIP – Centrom za interaktivnu pedagogiju, kao strateškim partnerom, a pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

adsteam seo i izrada web sajta