Otvara se Selfi fabrika u Novom Sadu – Fotografisanje za društvene mreže kao zabava i način zarade

Pixabay
Oglas

Prva „fabrika“ za pravljenje selfi fotografija u Novom Sadu počinje sa radom 13. jula, a termine je već moguće rezervisati.

Reč je o nesvakidašnjem interaktivnom prostoru za fotografisanje i pravljenje video sadržaja za društvene mreže, video spotove ili bilo koju drugu namenu.

Za ljubitenje „selfiranja“ tu je više od 15 različitih sekcija za fotografisanje, odnosno prostorija koje imaju svoj poseban sadržaj. Pa je tako u jednoj prostoriji postavljena govornica u cveću, u drugoj kutija za lutke, treća je retro muzička soba gde su ploče, gitara, zvučnik, pa je tu i bazen sa lotpicama i soba sa novcem. U svakoj od zasebnih prostorija, posetioci imaju mogućnost da naprave pregršt fotografija.

A da ovakva poslovna ideja i te kako ima smisla potvrđuje i to što je dosta ljudi već rezervisalo svoj termin za fotografisanje. Naime, kako je Dnevnik saznao od vlasnice Selfi fabrike Jovane Jelenić, Novosađani bi najviše da se fotografišu u društvu najboljih prijatelja.

Rezervacija fotografisanja je moguća putem sajta: selfiefabrika.com i svi koji žele mogu da izaberu ulaznicu, kako po satima, tako i po tome sa koliko osoba žele da se fotografišu. Interesovanje je veliko, a najveće za takozvanim fotografisanjem u dvoje. Ovde je moguće da se posetioci fotografišu sami ili da povedu fotografa – pojasnila je Jovana.

Ona se kaže dugo bavi fotografijom na društvenim mrežama i stalno je u potrazi za nečim novim, te je tragajući pronašla takozvane fabrike za selfi fotografije u Londonu, Los Anđelesu i Njujorku.

– Sve fabrike za selfi fotografije u inostranstvu dosta dobro rade i vlasnici imaju dobru zaradu. Tek sam na početku, ali se nadam da će zaživeti i kod nas. Selfi fotografija je trenutno najpopularnija, kako kod nas tako i u svetu. Internet je doprineo tome i sam razvoj tehnologije. Sa druge strane, internet nudi mogućnost da se uz pomoć kreativnog posla dođe do zarade, samo je potrebno imati dobru ideju – kaže dvadesetosmogodišnja Jovana.

Osim velikih led panela duž celog lokala, svaka prostorija ima i profesionalno osvetljenje, a tu su i dve svlačionice. Posetiocima će biti na raspolaganju i osoblje, a ulaznice koštaju od 1.000 koliko je potrebno za sat vremena, do 6.000 za celodnevni boravak u ovom studiju za fotografisanje i snimanje.

 

(Dnevnik.rs/eKapija.com)

android aplikacija
Previous articleNajavljen nastavak programa Moja prva plata
Next articleTEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U ZRENJANINU: Troje povređeno