ORGANIZOVANA PODRŠKA FK „PARTIZAN“-DECA NAVIJAČI

Dečaci i devojčice,sportisti,navijači i mali fudbaleri,iz sva četirimesta naše opštine,su uz podršku i finansiranje opštine Žabalj itehničku organizaciju Sportskog saveza opštine Žabalj, prisustvovali utakmici između FK“Partizan“ i FK AZ Alkmar u Beogradu.

Naša deca su uz 20.000 malih navijača,ulepšala tribine FK „Partizan“ i svojim glasnom podrškom davali vetar u leđa igračima Partizana. Grupu od 150 mališana vodili su i o njima brinuli njihovi nastavnici i profesori fizičkog vaspitanja i treneri u klubovima iz kojih dolaze,a na put su ih ispratili član opštinskog Veća za sport Zoran Šolaja i predsednik Sportskog saveza opštine Žabalj Uroš Bogojević.

U sklopu ovog sportskog događaja,mali navijači posetili su i Kuću fudbala u Staroj Pazovi. Primetna je bila radost kod ovih strastvenih navijača i ljubitelja fudbala,tako da su neki od njih izjavili da nisu oka sklopili od uzbuđenja,jer će u živo da prisustvuju ovoj utakmici i što će na samom terenu videti i bodriti svoje ljubimce.Kao i uvek, a posebno kada su deca u pitanju, sklapana su nova prijateljstva i stvarane veze oko zajedničkih interesovanja, a sport je idealna prilika za tako nešto.Svi mališani su sigurno stigli kući, uz poruku da su proveli jedan nezaboravan dan.

Odlazak na ovaj sportski događaj omogućila je i finansirala opština Žabalj.