Ono što crtate na papiru kada vam je dosadno, otkriva mnogo toga o vama

Pixabay
Oglas

Šta žvrljate po papiru dok razgovarate telefonom ili se dosađujete na sastanku? Evo šta vaši crteži otkrivaju o vama. Možda niste znali, ali to što nažvrljate na papiru zapravo može dosta da otkrije o vašoj ličnosti i raspoloženju.

Grafolog Trejsi Trasel je analizirala najčešće žvrljotine i njihovo značenje i evo šta je otkrila.

Krugovi: Crtanje kružića pokazuje potrebu osobe da negde pripada, da voli i da bude voljena.

Kvadrati: Osobe koje crtaju kvadratiće su veoma prizemne, praktične i konstruktivne.

Trouglovi: Ovaj oblik pokazuje dinamičnu, moćnu i ambicioznu prirodu.

Srce: To je jedna od najčešćih žvrljotina. Srca su simbol ljubavi i romantike, pa pokazuju da je osoba sentimentalne prirode.

Mrežice: Crtanje mrežica ili bilo čega što je kompleksnije od jednostavnih geometrijskih oblika, pokazuje da je osoba proračunata i da ume da privuče ljude u određenim situacijama.

Cvetići: Ako vaš cvet ima veliki okrugli centar, to pokazuje da imate samopouzdanja i da uživate u društvu. Sa druge strane, pažljivo nacrtani cvetovi na kojima sve mora da bude precizno otkrivaju opsesivno-kompulsivnu ličnost.

Kocke: Trejsi kaže da su osobe koje crtaju kocke ambiciozne, uglavnom su materijalisti i uvek unapred planiraju budućnost.

Spirale: Osobama koje crtaju spirale sve brzo dosadi, pa im je često u životu potrebna promena. One su takođe veoma kreativne i trude se da stalno „rastu“ i napreduju.

Šta vi žvrljate?

(mondo.rs)

Previous articleSelekcija „Novi mađarski film” na Festivalu evropskog filma Palić
Next articleKORONA VIRUS: Dnevni izveštaj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here