ON IZNAD ŠUMADIJE VIDI TRANSPORTACIJSKE TUNELE NLO-a

YT/Printskrin

‘Ti tunelasti oblaci bili su jedini oblaci na nebu i bili su savršeno poređani jedan do drugog s malim razmakom između’, kaže Amerikanac kojem su ti oblaci poznati?!?

“Čudni oblaci na nebu u Šumadiji”, napisao je korisnik na Youtubeu u ponedeljak, ne sluteći kako će njegov snimak izazvati lavinu u svetu pobornika UFA.

Nakon što je oblake video Scott C. Waring, Amerikanac trenutno u Tajvanu, odmah je znao što gleda – transportacijske tunele za NLO. Kao i kod većine drugih svedočanstava o NLO-u, tvrdi da je sve zataškavano.

Otprilike nas 20 gledalo je nebo tačno iznad nas … polovina je nosila uniformu ratnog vazduhoplovstva. Ti tunelasti oblaci bili su jedini oblaci na nebu i bili su savršeno poređani jedan do drugog s malim razmakom između. Svaki je oblak bio savršeno oblikovan, oko njega nije bilo komadića oblaka, samo tunel. Divovska užarena kugla veličine Boeinga 747 bila je na kraju tunela u oblaku … zatim se počela kretati niz njega i dalje unutar tunela u oblaku, sve brže i brže dok nije nestala na horizontu. To se dogodilo 25 puta pre nego što sam morao otići, kasneći na posao u bazi davne 1989. godine. U mojoj bazi, kad sam razgovarao sa svojim zapovednikom, rekao je da su to vanzemaljci i da o tome ovde ne razgovaramo. Nikada nisam, ali nekoliko puta spomenuo na mojoj stranici”, opisao je znalac na stranici specijaliziranoj za ispovesti onih koji su uvereni da su videli NLO.

Autor: Webcafe.hr