Oglasio se pevač nakon priče da je pobegao iz BOLNICE!

Foto: FB Miki Mećava
Kako su ranije preneli domaći mediji, pevač Milan Obradović, poznatiji kao Miki Mećava, pobegao je oko 18:30 časova iz kovid bolnice „Arena“, kao i da policija traga za njim.

Miki se sada oglasio i ispričao da se samo jedan lekar nije slagao sa njegovom odlukom da napusti bolnicu, a zatim ispričao i kako se sada oseća.

„Danas mi je bilo normalno da idem, 14. dan. Normalno sam izašao. Ja sam otišao u Arenu, samoinicijativno. Inače sam dobio odobrenje da idem kući u samoizolaciju. Ja sam se normalno prijavio doktorima, sve normalno, bio je jedan doktor koji se nije slagao sa tim. Ali ja sam otišao jer je sve kako valja. Bolje mi je, kako ne. Ja sam hteo moje kući da poštedim, da se moji ne bi selili iz jednog u drugi stan, tako da sam na svoju inicijativu otišao u Arenu, a inače sam dobio odobrenje da idem kući. Terapiju svakako nisam primao, tako da ću se sutra javiti, i biće sve u redu. Bio je jedan doktor koji se nije slagao sa tim da ja idem, ali ja nisam mogao da ugrožavam svoje zdravlje“ rekao je Miki za „Objektiv“.

Miki se pre nekoliko dana javio iz bolnice, rekavši tom prilikom da mu je mnogo teško i da kroz ovako teško iskustvo nikada nije prošao. Nekoliko dana kasnije je u emisiji uživo, apelovao na ljude da se čuvaju i da budu savesni.

izvor: objektiv.rs