Odrastao u leglu GANGSTERA postao plejboj italijanskog fudbala, a njegovom šarmu nije odolela ni NOVOSAĐANKA

Marco Boriello - FB

Još kao dete italijanski napadač Marko Borijelo vukao je teret s kojim se dugo suočavao. Odrastanje u siromaštvu, gangsterskom kraju gde su mu mafijaši ubili oca, a majka odgajala i podigla celu porodicu…

„Živeli smo u u San Đovani Tedućiju, tamo je bila najveća koncentracija gangstera… Ne mogu da kažem da je to bilo odrastanje kao u džungli, ali nije bio ni Diznilend“.

View this post on Instagram

Enamorado de ti ❤️ #ibizaselfie #ibizailoveyou

A post shared by Marco Borriello (@marcoborriello) on

Koliki je Marko zavodnik Italijom kružu ova anegdota:

Jedna zanimljiva anegdota vezana za Markove zavodničke sposobnosti dugo se prepričavala u Italiji. Naime, posle jedne utakmice izašao je sa saigračima u diskoteku. Odjednom mu je prišlo pet devojaka i gospodin je nestao na nekoliko sati. Niko nije znao gde se nalazi. Posle nekog vremena se vratio. Košulja mu je bila raskopčana, a kosa raščupana. Svedoci kažu da ga tako umornog nisu videli ni nakon najgorih treninga za vreme letnjih priprema.

Na njegov šarm je pala i jedna Srpkinja

Reč je o poznatoj manekenki, glumici i voditeljki – Nini Seničar. Ova zanosna Novosađanka imala je burnu vezu sa italijanskim golgeterom. Ninina i Markova veza otpočela je u tajnosti još početkom 2009. godine, a bili su osam meseci zajedno.

Нина Сеничар — Википедија
Nina Seničar

„Ta veza se zapravo zasnivala samo na strasti, to je kao jaka droga od koje nisam mogla da se odviknem. Zbog te veze sam izgubila čak i prijatelje. Ljudi su mi govorili da treba da okončam vezu sa Markom, ali ja nisam znala kako. Svaki put kada bih rekla “Sad je dosta” i napustila ga, prolazila sam kroz veliku krizu i posle nekog vremena bih ga ponovo potražila. To je sve vreme više bilo neko ludilo i fizička privlačnost, jer ako izuzmemo seks, nas dvoje nismo imali ništa drugo zajedničko. Kada smo napokon raskinuli, učinili smo jedno drugom uslugu“, otkrila je Nina nakon raskida sa zgodnim Italijanom.

Marko, koji danas ima 38 godina, i dalje uživa veliku popularnost među nežnijim polom, a i zabavlja se kao što je činio tokom cele karijere.