OD APRILA BEZ PRENOSA SKUPŠTINE- TRAČ ILI ISTINA

Asocijacija rijaliti programa podnela je zahtev odgovarajućim institucijama da se ukinu direktni prenosi zasedanja skupštine. Ukoliko ovaj zahtev bude prihvaćen od 1. aprila se više neće emitovati prenosi iz skupštine.

Bilo je dosta polemike o razlozima, motivima, i da li je uopšte moguće tako nešto.

Svaka strana se drži svoje priče. Ljudi zaduženi za rijaliti su čini se bar za sada u blagoj prednosti. O samim motivima i razlozima tog zahteva odgovor smo potražili upravo u Asocijaciji rijaliti programa.Po njima, razlog je veoma prost ,za vreme dok ide direktan prenos skupštine, gledanost rijaliti programa opada za preko 80%.

Kako su nam izjavili neki od bivših ucesnika rijalitija za vreme prenosa skupštine čak ni njihovi najbliži rodjaci ne gledaju rijaliti programe. Prema njihovim rečima „skupštinski rijaliti“ je nešto što daleko prevazilazi sve do sada emitovano na malim ekranima.

Videćemo kakva će odluka biti, i koji od dva programa će dobiti prednost.

Do tada, svakom od nas ostaje izbor na koji način ćemo provoditi slobodno vreme.

p.s. Svi likovi, mesta i događaji su izmišljeni. Svaka sličnost sa istinitim likovima i događajima je slučajna. Ovaj članak služi samo jednoj svrsi a to je zabava kroz satirični pogled na današnjicu.
Izvor: FB LaGalačke vesti