Objava Grka na Fejsbuku RAZBESNELA srpske turiste

Pixabay
Objava Grka Nikosa Karamverisa, na jednoj od najpopularnijih Fejsbuk grupa namenjenih Srbima koji letuju u Gr─Źkoj zapalila je dru┼ítvene mre┼że.

„Ove godine nema Srba na Karidi pla┼żi. I svi─Ĺa mi se. Jer ─Źistije je, nema kafe na podu, nema sme─ça, nema sr..a na mom putu kada ne mo┼że┼í koristiti toalet. Ne ka┼żem da su Grci ─Źisti, ali su ─Źistiji od vas. Pi┼íem ovo ovde jer znam da ─çe mnogo ljudi to videti. Za┼íto takav dolazi┼í u moje selo i pokazuje┼í to nepo┼ítovanje prema prirodi? Za┼íto? Za┼íto? Sada sam stariji, ve─ç imam ono ┼íto treba da imam. Zato za slede─çu godinu budite spremni…“.

Objava Grka Nikosa Karamverisa, na jednoj od najpopularnijih Fejsbuk grupa namenjenih Srbima koji letuju u Gr─Źkoj zapalila je dru┼ítvene mre┼że.

„Hvala, i─çi ─çemo u ┼ápaniju“, „Nema Srba, nema para“, „Mali ne lupetaj, vidi se da nisi jo┼í iza┼íao iz svog mesta. Sme─çe bacaju nekulturni ljudi, nije va┼żno koje su nacionalnosti“, „Uh… pa postoji i Egipat, Turska, Albanija, Montenegro, Italija, ┼ápanija, Hrvatska, ba┼í me briga za pla┼żu Karidi“, samo su neki od komentara ozloje─Ĺenih srpskih gra─Ĺana.

Ruku na srce, bilo je i onih drugih, ali u minimalnom broju.
„┼áto je najgore, ima istine u ovome ┼íto gospodin ka┼że, svi mi znamo da nas ima i takvih. Pa, pogledajte sme─çe po na┼íim rekama, na primer. Ima istine i u tome da ni Grci sami nisu preterano pedantni, sva┼íta smo zaticali po apartmanima, ne mogu se pohvaliti…“, napisala je jedna zaljubljenica u Gr─Źku.

Ina─Źe, kako se mo┼że videti, Nikos je ─Źlan ove Fejsbuk grupe od pro┼íle godine, a u vi┼íe navrata je ─Źak nudio i iznajmljivanje taksi ─Źamca za prevoz turista.Podsetimo, sli─Źnu neprijatnost krajem juna do┼żivela je na┼ía dr┼żavljanka koja je sa ─çerkom boravila u Kalitei, koju je ona opisala u vidu statusa na Fejsbuku.

„Na slici se vidi gde smo svaki dan od 21.6 boravili na pla┼żi, na slici stoji naziv bara, a i Grk koji nas je danas posle ┼íest dana boravka na njihovoj pla┼żi bukvalno oterao. Smestile smo se na le┼żaljke oko osam po gr─Źkom vremenu i krenule da se kupamo, pojavio se konobar i ladno nam rekÔÇÖo da idemo dalje odatle jel ne mo┼że vi┼íe da nas gleda“. Ovo su, me─Ĺutim, odmah osudili skoro svi ugostitelji na Halkidikiju.

 

Kurir.rs/Blic