,,Novosadski Oktoberfest“ 18. i 19 oktobra

Krigla
Ilustracija, krigla, Narodni Lijek
Četvrti „Novosadski Oktoberfest„, biće održan18. i 19. oktobra u Master hali Novosadskog sajma. Kao i svake godine, posetioci će imati priliku da uživaju u brojnim vrstama piva, u dobroj muzici, ali i ukusnoj hrani.

Pre 4 godine prvi put u Novom Sadu, uspešno je realizovan „Oktobrerfest“, koji je po posećenosti ušao među prvih deset gradova u svetu u kojima se organizuje ta manifestacija.

Rober Čoban predsednik „Color press Group“ kaže:

Duboko smo verovali i to je ono što je učinilo Oktoberfest uspešnim do današnjeg dana, da pored činjenice da u Vojvodini sve tri velike industrijske pivare na teritorije Srbije, nalaze se upravo u Vojvodini i da je prosto područje Vojvodine upravo to koje gravitira ka tradiciji ispijanja piva i slavljenja piva…

Veliki uticaj ima i Nemačko-srpska privredna komora, koja je uz manifestaciju od samog početka, od kreiranja naziva, do odabira bavarskih narodnjih nošnji, kićenju i samom konceptu.

Festival će upotpuniti i nastupi grupe Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Atomsko skolonište, Van Gog, Zbogom Brus Li i mnogi drugi.