NOVI SAD: Vojni kompleksi na prodaju po još nižoj ceni

SHARE
Ilustracija/Pixabay

Država ponovo, ovoga puta po još nižoj ceni, prodaje 22 vojna kompleksa.

adsteam seo i izrada web sajta

Republička direkcija za imovinu objavila je oglas o prodaji kasarni i vojnih kompleksa koji nisu neophodni za funkcionisanje Vojske Srbije prikupljanjem pismenih ponuda, prenosi „Dnevnik“.

Ponovo, po sniženoj ceni, prodaje se vojni kompleks „Alibegovac–Karagač“ u Novom Sadu, koji čini više objekata, među kojima su magacini, zgrade, stražarnice i drugo. Sada je početna cena 388.817 evra.

Takođe po sniženoj ceni opet se prodaje i vojni kompleks „Mišeluk – Gornja Kamenica„, koji čini pet objekata ukupne površine 634 kvadratna metra. Početna cena ovog puta je 1.235.825 evra.

Na prodaju, po sniženoj ceni, je i vojni kompleks „Bukovac“ u Petrovardinu, površine jedan hektar i pet i po ari. Početna cena je 97.257 evra.

Početna snižena cena za vojni kompleks „Provalija – RRFD Kamenica“ je 368.701 evro, a tu su objekti površine 778 kvadratnih metara, koje čine razni magacini, stražarnice, nadstrešice.

Nova početna cena za vojni kompleks „Paragovo“ je 432.200 evra, a reč je o površini od tri hektara na kojoj su tri objekta.

Prodaje se Klub Vojske u Beloj Crkvi

Po sniženoj ceni od 246.075 evra prodaje se Klub Vojske u Beloj Crkvi. Početna cena za vojni kompleks skladište „Potok Mesić – Belocrkvanski put“ u Vršcu je 796.812 evra. Vojni kompleks „Šikara“ u Somboru se takođe ponovo prodaje i to ovoga puta po ceni od 39.640 evra.

Na prodaji su vojni kompleksi u Aleksincu, Mladenovcu, Beogradu, Valjevu, Vršcu, Zaječaru, Knjaževcu, Leskovcu, Nišu, Požarevcu, Smederevu, Surdulici i Užicu.

Pismene ponude primaju se do 30. novembra.

 

Autor: Dnevnik

adsteam seo i izrada web sajta