Novi Sad: Oblačno sa slabom kišom, od utorka poboljšanje vremena

vremenska prognoza
Ilustracija (blic), Vremenska prognoza
U Srbiji će u nedelju, 14. aprila, biti promenljivo oblačno vreme sa slabom kišom povremeno, a na višim planinama je moguć sneg.

Duvaće slab vetar severnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 4, a maksimalna  16 stepeni.

VOJVODINA: Promenljivo oblačno vreme sa slabom kišom povremeno. Vetar slab severni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 6, a maksimalna do 16 stepeni.

NOVI SAD: Promenljivo oblačno vreme sa slabom kišom povremeno. Vetar slab severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 6, a maksimalna do 15 stepeni.

VREME NAREDNIH DANA: U ponedeljak promenljivo oblačno sa slabom kišom povremeno, a mogući su i kratkotrajni lokalni pljuskovi. Od utorka sledi poboljšanje vremena uz pretežno sunčano vreme sa dnevnim lokalnim razvojem oblaka i porastom temperature.

BIOMETEOROLOŠКA PROGNOZA: Očekivana biometeorološka situacija može usloviti pojačanje tegoba kod većine hronično obolelih osoba. Oprez se posebno savetuje kardio-vaskularnim bolesnicima i astmatičarima. Moguće su meteoropatske reakcije u formi razdražljivosti, glavobolje i bolova u kostima i zglobovima. Svim učesnicima u saobraćaju je neophodna dodatna pažnja, javlja Dnevnik.rs.