NOVI SAD: Mladić izboden nožem

Foto: Fleimax/pixabay.com

Sinoć oko 21 čas došlo je do ranjavanja mladića između Fruškogorske i Resavske ulice na Limanu 2, saznaje nezvanično portal Nsuzivo.rs

Mladić je ranjen nožem, nakon kraće verbalne rasprave, a posle toga je pucao iz pištolja u vazduh. U pitanju je navodno bokser i pripadnik Max Protect obezbeđenja Brajan J. Njega su prijatelji prevezli u Urgenti centar, a on je navodno ranjen u grudi i nije životno ugožen. Na licu mesta izvršen je uviđaj.

Događaju je prethodila svađa više lica, čula se lomljava flaša, a potom su ispaljena i dva hica, nakon čega su se svi razbežali, a slučaj je policiji prijavljen tek naknadno.

Podsetimo, oko 17 časova , samo nekoliko stotina metara od ovog mesta, dečak je u pesku pronašao ručnu bombu zatvorenu u teglu. Ova dva događaja međutim nisu povezana.

Za sada nema zvaničnih informacija o ovom događaju. Kao ni o tome da li je napadač priveden.

Obezbeđenje Max Protect došlo je u žižu javnosti nakon krvničkog prebijanja mladića na Bulevaru oslobođenja.  Tada je Crnogorac Ivan Kontić tukao Miljana Mandića i naneo mu teške telesne povrede. Ivan se jedno vreme uspešno skrivao od policije, ali je ipak uhapšen u Crnoj Gori i deportovan u Srbiju. Javnost je za ovaj pokušaj ubistva saznala tek kada se jezivi snimak pojavio na društvenim mrežama, a Ivanu Kontiću je uspelo da za to vreme pobegne u Crnu Goru.

 

(nsuzivo.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here