Novi Sad Business Run 2. septembra na Štrandu i Sunčanom keju

Oglas

Novi Sad Business Run 2. septembra na Štrandu i Sunčanom keju

Serija poslovnih trka kao novi optimizam za zaposlene Pod sloganom Novi optimizam serija poslovnih trka Serbia Business Run kao najveći tim bilding događaj uzemlji se vraća u gradove Srbije.

Pod novom krilaticom, a nakon pandemije, organizatori u 2021. najavljujuponovno okupljanje, trčanje i druženje zaposlenih u Beogradu, Nišu, Subotici i Novom Sadu.

Trka u Novom Sadu biće održana u četvrtak, 2. septembra u 18 časova na Štrandu i Sunčanom keju.I ove godine zaposlene očekuje bogat startni paket, a nakon istrčanih ili ishodanih 5k biće održana After Work& Run žurka!Ko ne trči, navija!Nastala sa ciljem da motiviše poslodavce i zaposlene da vode više računa o zdravlju, a samim tim i motivacijiza posao i društvenoj odgovornosti ova serija poslovnih trka od 2016. godine okuplja više od 700 kompanija i10.000 zaposlenih.

Novina Serbia Business run su i navijački paketi za sve kolege koji iz bilo kojih razloga ne mogu da istrče iliprehodaju 5k, a žele da učestvuju u događaju i budu deo tima. “Ko ne trči, navija!” je ideja koja okuplja svezaposlene, ali i članove porodica, u ovom jedinstvenom tim bildingu u Srbiji. U paket je uključena večera i piće,pristup trkačkom gradu i žurka.

Pravilnik trke

Svaki tim se sastoji od minimum 1 učesnika, bez ograničenja u maksimalom broju učesnika po timu. Trka nije štafetna, svaki trkač/ica trči celu dužinu trke. Pobednik je onaj tim koji ima najmanje zbirno vreme za prva triučesnika u timu. Trka nema vremenski limit, možete pešačiti ili kombinovati trčanje i hodanje. Svaka kompanijaprijavljuje jedan tim bez obzira na broj učesnika.

Nagrade

Kompanije i njihovi zaposleni se takmiče u sledećim kategorijama: Najbrži tim (najbolje zbirno vreme prva tritrkača u timu), NajFIT kompanija – kompanija sa najviše trkača, Najbrži kolega i Najbrža koleginica. Najboljeočekuju pehari kao i robne nagrade partnera.

Prijavite vaš tim u 3 jednostavna korakaPrijave za trku u Novom Sadu traju do 26. avgusta, a više informacija možete videte na linku: https://www.serbiabusinessrun.com/novisad/

Trčite humanitarno: obezbedite VIP status podržavajući Divac Stipendiste

Tokom 2019. Serbia Business Run je zajedno sa Divac Fondacijom sakupila 960.000 din i omogućili 10stipendija za dalje školovanje talentovanih srednjoškolaca iz socijalno ugroženih porodica.

Svaka kompanija koja i ove godine odluči da donira stipendije imaće jedinstven VIP status na trci u okviru DIVAC CHARITYZONE, koja uključuje brojne pogodnosti za kompanijski tim na trci.

Više o humanitarnom karakteru trke možete videti na linku: http://www.serbiabusinessrun.com/charity/

android aplikacija
Previous articleDanas se obeležava 107. godišnjica Cerske bitke – Slava junacima!
Next articleDanas je Preobraženje Gospodnje – zašto ne treba spavati, plakati i dan provesti u kafani