NOVAK ĐOKOVIĆ U PRITVORU – Stigao u Australiju pa pravo na ispitivanje!

Copyright: © ATA Images
Oglas

Novak Đoković nije dobio dozvolu za ulazak u Melburn, pošto su mu vlasti Viktorije odbile vizu uz navodno lošu dokumentaciju, koja se ne poklapa sa osobama koje su dobile medicinsko izuzeće.

Nakon višesatnog ispitivanja u prostorijama Imigracionog odeljenja, gde je od Novaka zatraženo da pruži dokumentaciju i dokaze na osnovu kojih je dobio medicinsko izuzeće, Novak Đoković je poslat u pritvor, gde se trenutno nalazi, saznaje Telegraf.

Kako portal saznaje, najboljeg tenisera sveta tretiraju poput kriminalca i ima skandalozan tretman. Drže u jednoj prostoriji u pritvoru, čuvaju dva policajca, zabranili su mu mobilni telefon i kontakt sa bilo kim iz njegovog tima.

Ovo je i ranije bio slučaj u sličnim situacijama sa osobama koje su pokušale da uđu u Melburn, a nisu vakcinisane. Ostaje da se vidi kako će se situacija završiti i da li će Đoković biti vraćen avionom nazad, kao što je to pre njegovog dolaska najavljivao i premijer Australije, ili će mu na kraju biti odobreno da uđe u zemlju, što trenutno može da uradi samo jedna osoba, minstar za imigracione poslove Aleks Hok.

android aplikacija
Previous articleNajukusniji prebranac za Badnje veče: Kuvari dodaju 2 tajna sastojka
Next articleKORONA PRESEK: Ponovo ogroman skok brojki

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here