„Nismo poštovali mere, zarazila sam koronom sina i bivšeg muža!“

Priintskrin
Oglas

Voditeljka Dnevnika na Pink televiziji Nina Radulović gostovala je danas u emisiji Javnog servisa, gde je govorila o svom iskustvu s korona virusom.

– Tog 9. jula, kada su mi rekli da ostajem u bolnici, rekli su mi da se na snimku pluća vide bele, mlečne, staklaste promene. Ja od šoka nisam znala šta to znači. Pošto mi i dalje nije stigao pozitivan nalaz brisa, lekari su mi rekli da će me lečiti kao kovid pacijenta, bez obzira na bris – rekla je Nina i otkrila šta je prethodilo hospitalizaciji.

– Malo sam osećala da grlo nije u redu, neki čudan osećaj sam imala u respiratornom traktu, ali nisam tome pridavala značaj. Još smo pre toga išli na bazen s decom, bili u veliko društvu, jeli za istim stolom… nismo poštovali mere. Nedelju dana pre hospitalizacije sam imala dobre rezultate, dobar rentgen, poslali su me kući, dali hemomicin, ja sam to ispila, ali mi je bilo sve lošije.

Copyright: © ATA Images

Voditeljka je rekla da u početku nije imala gubitak mirisa, ni kratak dah.

U početku nisam, ali se stanje toliko pogorša u 48 sati… kao da vam je slon legao na pluća, svaka koščica boli. Imala sam dva pozitivna testa, šest nedelja sam čekala negativan test i šest nedelja bila bez čula mirisa.

Nina je otkrila da njen sin nije imao nikakve simptome, ali da je serološkim testiranjem utvrđeno da ima antitela!

– I Lav i njegov tata imaju antitela. Ja sam prenela detetu, on ocu i srećom nikakve posledice nisu imali. I imali su više antitela nego ja. Inače, ja posle mesec dana više nisam ni imala antitela – zaključila je Nina.

(telegraf.rs)

android aplikacija
Previous articlePreminuo glumac Mustafa Nadarević
Next articleNova pravila u gradskom prevozu!