Neverovatne informacije stižu iz Laćarka – Dron će služiti GULAŠ na manifestaciji „Prva varjača Laćarka“

Oglas

Neverovatne informacije stižu nam iz Laćarka.

Zahvaljujući odličnim konekcijama organizatota nezvaničnog svetskog prvenstva sveta u kuvanju gulaša „Prva varjača Laćarka 2021“ gospodina Darka Ilića popularng Kikija sa japanskom kompanijom „Munem Munem“ ove godine će na manifestaciji uzorke za ocenjivanje kupiti specijalni dronovi opremljeni sa specijalnim posudama i serviraće sudijama uzorke gulaša na identičnoj temperaturi.
Takođe se planira da za neku od narednih manifestacija budu konstruisani specijalni dronovi sa senzorima za boju,miris,ukus,gustinu i oni bi u potpunosti u budućnosti zameni žiri i time mogućnost od nekakvih mogućih nameštaljki sveli na minimum…
I na kraju,zahvaljujući informacijama dostupnim samo našoj redakciji ove godine će medalje pobednicima uručivati robot napravljem u obliku kotlića specijalno za tu priliku!!!

 


**Ovo je satirični tekst proizveden iz ideja veseljaka sa društvenih mreža koji se ponekad poigravavju sa situacijom koja se odvija u zemlji i regionu. Za cilj ima samo da nasmeje čitaoce, a svaka povezanost sa stvarnim likovima je slučajna.

Previous articleKAD TAČNO PRESTAJU VRUĆINE? Pred Srbijom paklene temperature
Next articleKon: Postoji mogućnost uvođenja obavezne vakcinacije