Neverovatan broj poslatih računa – Prvo izvlačenje „Uzmi račun i pobedi“ u subotu, 28. januara

0
1012

Prvo izvlačenje u tekućem ciklusu nagradne igre Uzmi račun i pobedi biće održano u subotu, 28. januara, uz direktan prenos na prvom programu Radio- televizije Srbije.

Ovaj ciklus organizuje Vlada Srbije, uz podršku NALED-a, a umesto slanja fiskalnih računa u kovertama, građani pravo učešća ostvaruju registrovanjem računa putem mobilne aplikacije Uzmi račun i pobedi, koju je razvila Poreska uprava.

Nagradni fond obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od skoro 1,7 miliona evra, a u svakom izvlačenju biće dodeljena po dva stana.

Izvlačenje nagrada

Izvlačenje nagrada obaviće se izvlačenjem kuglica iz bubnja u kome će se naći šest setova sa brojevima od 0 do 9. Izvučeni šestocifreni broj (prva kuglica predstavlja prvu cifru broja, druga drugu i tako do šeste kuglice). Nakon izvlačenja numeričkog dela, uvidom u sistem se utvrđuje koja kombinacija slova je mogući dobitak i u zavisnosti od toga se pristupa izvlačenju slovne kombinacije, da bi na kraju sjedinjenje dva slovna i šest numeričkih karaktera dalo jedinstveni dobitni kod. Održaće se ukupno pet javnih izvlačenje nagrada na Prvom programu RTS-a od 18h i to:

1. Prvo izvlačenje 28. januara 2023 – Jednoiposoban i dvosoban stan u Beogradu

2. Drugo izvlačenje 4. februar 2023 – Jednoiposoban i dvosoban stan u Beogradu

3. Treće izvlačenje 11. februar 2023 – Dva dvosobna stana u Beogradu

4. Četvrto izvlačenje 18. februar 2023 – Dvosoban i trosoban stan u Beogradu

5. Peto izvačenje 25. februar 2023 – Trosoban i četvorosoban stan u Beogradu

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju. Takođe, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre, biće u konkurenciji za nagradu u drugom krugu nagradne igre u drugoj polovini 2023. godine.

Nagradni fond

Ukupna vrednost nagradnog fonda prvog kruga nagradne igre Uzmi račun i pobedi iznosi 1.682.421,33 evra. Nagradni fond čini 10 stanova u Beogradu.