Neobični seksualni rituali širom sveta – Ispijanje semena, jabuke, krv…

Foto:Pixabay

Ljudi su bili čudni u spavaćoj sobi, a to čudno je istovremeno i normalno. Da li je reč o tradiciji, kulturi ili generalno perverznosti, postoji gomila seksualnih rituala širom sveta koji vas navode da pomislite svašta…

STUPANJE U SEKSUALNE ODNOSE SA ŠEST GODINA I ISPIJANJE SEMENA

Postoji pleme u Novoj Gvineji kojem tradicija nalaže da razdvaja devojčice i dečake u uzrastu od sedam do deset godina. Tokom ovog perioda, njima se buše pirsinzi, pušta im se krv iz nosa i primoravaju se da piju SPERMU kako bi iskazali pripadnost plemenu. Toliko o tome. Osim toga, u tom plemenu se djeovjčice potiču na seksualne odnose sa šest godina. Dečaci pak čekaju do desete godine, ali opet, nije li to ilegalno?

JABUKE ISPOD PAZUHA

U ruralnom području Austrije, mlade žene izvode ritualni ples sa jabukama stavljenim ispod pazuha. Nakon plesa, svaka od njih daje parče jabuke nekom muškarcu po njenom izboru i on to pojede.

KOLIBE ZA SEKS

U Kambodži roditelji i odrasli grade kolibe za svoje ćerke tinejdžerke. Različiti dečaci dolaze tu kako bi proveli noć s njima, a seksualni odnosi se nastavljaju sve do trenutka dok se ne pronađe pravi za njih. Iako postoji i alternativna verzija u kojoj oni ne moraju imati seksualne odnose, već samo razgovarati, apsurd je u tome što roditelji ne samo da odobravaju, već i kreiraju ovakve sadržaje.

BRATSKA PODELA ŽENE

U pojedinim Nepalskim plemenima, sasvim je normalno da se bratski dieli sve pa i žena. Na taj način se suzbija previše djece i nepotrebno širenje njihovih limitiranih farmi koje dele.