Nenad Čanak od velikog SRBINA do političkog klovna – Ovo morate pogledati!

YT Printskrin
Oglas

„Jugoslovenska politička scena je jedna velika kofa go*ana“. Ova famozna izjava ponavljala se često u emisijama tokom devedesetih, a izgleda da poptuno odgovara političkoj ideologiji Nenada Čanka.

Ne tako davno ovaj, i dalje aktivni političar, je bio „Veliki Srbin“ sa raznim idejama. Danas bi se to svake strane nazvalo ekstremističkim ali on nije promenio svoj put i glas, samo je promenio narativ. Više nije Veliki Srbin već je postao „autonomaš“. Zagovarač nekakve jugoslovensko-hrvatske ideje koja je jedva u teoriji postojala, a danas sa svojom partijom LSV pokušava da izdejstvuje nove nacije i nove razdore među ljudima.

Od pripovedanja o istinskoj srpskoj ideji na ovim prostorima do uništavanja srpskog identiteta i stvaranja nelagodnosti svim manjinama koje žive i rade u našoj zemlji.

Srbi su se vekovima borili za stvaranje Vojvodine (srpska reč) što su i uspeli zajedno sa svim manjinana radeći da stvore jednu zemlju u koji će biti sloge i poštovanja. Dolaskom komunizma na ove prostore i rasparčavanjem Srbije na pokrajine posledice toga narod oseća najviše danas.

Tokom bratoublačkog rata Nenad Čanak je bio još jedan ekstremista koji je birao strane kako vetar duva. A po svemu sudeći ako malo prelistamo taj „dosije“ strane se menjaju vrlo lako – bez obraza, dostojanstva i bilo kakve istine.

Čanak je ove reči izgovorio u emisiji kod kod Milomira Marića, te se njegov govor danas shvata kao nekakva ironija. Upravo zato što je svoju političku karijeru kreirao isto kao i vanredni profesor Nikola Samardžić – počeo je kao veliki Srbin i patriota, da bi iznenada okrenuo celu svoju političku ideologiju i krenuo da govori sve protiv Srba i srpstva kao o najvećim neprijateljima.

Izgleda su svi oni samo dobri izvršioci projekta „Aurora“, jer indikaivno je da je delove tog projekta i sam objavio u svojoj knjizi „Ratovi dolaze“, čime je predvideo bombardovanje Srbije i rušenje novosadskih mostova tokom 1999-godine…


Činjenica je da i dalje imamo aktivne političare/profesore koji nemaju nikakav kredibilitet, međutim oni i dalje kroje sudbinu ovom narodu. Ili sve zavisi od „žiro računa“…


AUTOŠOVINISTA: Nikola Samardžić – isti model „Od Srbina do antisrbina“ – Često nazivan i kao AUTOŠOVINISTA

Nikola Samardžić je sledio put svog oca, velikog patriote i Srbina. Politički aktivan, kao pristalica tadašnjeg DSS-a branio je sprske stavove. Međutim jakim finansiranjem LDP-a tokom 2000-tih Samardžić se pridružuje Čedomiru Jovanoviću i ekipi koja pod parolom „liberala“ počinje da negira sve što ima veze sa Srbijom.

Samardžić je vanredni profesor na Filozofskom fakultetu u Beogradu koji nema nikakav kredibilitet kod studenata. Tome u korist govore njegove skandalozne izjave o Jasenovacu, stradanju Srba, Jevreja i Roma a često koristi priliku da komentariše i ponižava srpski narod. Univerzitet u Beogradu i Filozofski fakultet se do sada nije ogradio kada je reč o izjavama ovog vanrednog profeosora.

android aplikacija
Previous articleSPORTSKE VESTI: Teniseri izgubili u dublu od Hrvata, Lajović tragičar – Pobeda rukometašica – Borac bolji od Splita!
Next articleLinglong će u Ečkoj graditi 300 stanova – Grad će od prodaje zemljišta dobiti gotovo 14 miliona dinara