Nedimović započeo kampanju za lokalne izbore u Sremskoj Mitrovici! Mitrovački SNS predstavio pet velikih projekata!

Branislav Nedimović, predsednik Gradskog odbora SNS Sremske Mitrovice predstavio je na press konferenciji pet velikih projekata za grad, koji će se realizovati u narednih pet godina, ukoliko lista“Aleksandar Vućić-za našu decu“ pobedi na lokalnim izborima!

Pet ciljeva za narednih pet godina

Nedimović je obrazložio pojedinačne projekte u okviru pet velikih ciljeva: infrastruktura, obrazovanje, ekologija, hrana i turizam.

-U narednih pet godina uradićemo kompletnu rekonstrukciju regionalne Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici i izgraditi novih 10.000 kvadrata; izgraditi najmoderniju Gradsku pijacu na mestu stare sa podnim grejanjem, klimatizacijom vrednosti million evra; nov stadion ‘’Radnički’’ sa 4.000 sedećih mesta I bioskopom na otvorenom; prvi Informacioni-tehnološki park na mestu starog Doma JNA, najavio je Nedimović.

Nove škole, novi vrtići, moderan stadion

Što se obrazovanja tiče, prvog septembra biće otvorena nova Osnovna škola ‘’Jovan Popović’’ u Sremskoj Mitrovici, planira se početak rekonstrukcije Srednje hemijsko, šumarsko, prehrambene škole sa izgradnjom moderne balon-fiskulturne sale I parkom od 80.0000 stabala!

U Laćarku, selu sa 12.000 stanovnika na jesen se otvara nov vrtić sa 120 mesta, dok je postojeći objekat kompletno obnovljen.

Na listi ‘’Aleksandar Vućić-za našu decu’’ koja se nalazi pod rednim brojem jedan na glasačkim listićima za lokalne izbore u Sremskoj Mitrovici ima 81 odsto mladih I čak 50 odsto žena!

Nedimović je podsetio na velike projekte realizovane u najvećem sremskom gradu u proteklom periodu: izgradnju podvožnjaka, bazena, novu školu u Mačvanskoj Mitrovici, put kroz Laćarak, unapređen javni gradski saobraćaj, nabavku panela za odbranu od poplava.

Autor: VojvodinaInfo(Narcisa Božić)