Nedimović ubedljivo pobedio na lokalnim izborima!

Lista“ Aleksandar Vučić-za našu decu“; osvojila je 59,5 odsto na lokalnim izborima u Sremskoj Mitrovici, što im je omogućilo 42 mesta od 61 u lokalnom parlamentu! Ministar Branislav Nedimović, vođa mitrovačkih naprednjaka, proslavio je istorijski uspeh sa članovima i mladim aktivistima u prostorijama SNS, a slavlje je trajalo duboko u noć!

-Ostvarili smo uspeh kakav do sada nije viđen u Sremskoj Mitrovici i odneli ubedljivu pobedu nad svim političkim protivnicima! Ponosan sam na sve Mitrovčane koji su nam ukazali poverenje u naš predizborni program! Odmah krećemo u realizaciju naših pet velikih ciljeva na lokalu iz programa 2020- 2025. kao što smo sve ono što smo našim sugrađanima obećali pobedom 2012.godine do sada i ispunili, rekao je Dmitar Stanišić, sekretar Gradskog odbora SNS Sremske Mitrovice i pokrajinski poslanik.

Inače, od 69.478 birača na teritoriji Grada Sremska Mitrovica na izbore 21.juna izašlo je 40.308 glasaća, što je 58,01 odsto.

U budućem lokalnom parlamentu SNS će imati 42 odbornika, „Grad za sve nas-Vladimir Petković“ 11, „Ivica Dačić-SPS šest i Grupa građana Mitrovačka alternativa-pokret slobodnih građana-Miroslav Kendrišić dva.