NEĆU DA MI DEVOJKU MALTRETIRAJU MIGRANTI – VIDEO snimak upada u Prihvatni centar u Obrenovcu

Printskrin video/Izvor: Pokret za slobodu i nezavisnost

Mladić revoltiran ponašanjem migranata i učestalim napadima na naše građane, naročito na žene odlučio je da skrene pažnju javnosti na probleme sa azilantima upadom u migrantski kamp.

Iz Obrenovca su u proteklom periodu dolazile vesti o napadima na novinarke, pretnje migranata da će seći glave šoferima GSP, a organizovana je i pobuna protiv karantina. Tenzije su danas dostigle svoju kulminaciju.

Izrazićemo svoje nezadovoljstvo prema hiljadama migranata koji su doseljeni u Obrenovac, tako što ćemo da uđemo u migrantski cnetar u bivšu kasarnu – rekao je Filip Radovanović iz Obrenovca na videu koji je snimio iz unutrašnjosti kola.

„Ne želim da moju devojku napadaju migranti, ne želim da gledam ljude koji ne beže ni od čega u svom gradu, ne želim da ih gledam, ne želim muslimansku državu ne želim ovo da trpim. Kazna će da bude velika, sigurno“.

Dok se vozio centrom vikao je migrantima da se pomere.

Nakon što je izašao iz kampa, rekao je pripadnicima vojske koji su tražili da sklone telefon, da je snimao uživo i da je došao u kamp zato što ne želi da njegovu devojku napadaju migranti napadaju njegovu devojku i da srpska vojska čuva migrante. „Ne želim da dam Pravoslavlje Muslimanima“.

Na početku snimka Radovanović kaže da će sve biti bezbedno.

Incidenti u Obrenovcu

Obrenovac: Mladić upao kolima u migrantski kamp, vikao neću da mi migranti diraju devojku!

Posted by Pokret za slobodu i nezavisnost on Среда, 06. мај 2020.

Izvor i autor: Vestidana.rs