Nasilnik iz Novog Sada koji je pretukao devojku: NISAM ZNAO DA JE PEGLA BILA VRUĆA

Policija, Ilustracija
Oglas

Đ.L. (24) optužen da je pretukao devojku u stanu na Podbari negirao je krivicu na jučerašnjem glavnom pretresu.

Udarao sam je tapkalicom za muve i peglom, ali ne priznajem izvršenje krivičnog dela koje mi se stavlja optužnicom. Čitajući optužnicu video sam da sam predstavljen kao monstrum od strane tužioca i medija – rekao je na početku glavnog pretresa u novosadskom Osnovnom sudu Đorđe Lacković (25) iz Klenja kod Bogatića, koji je optužen daje svoju devojku Ivanu Filipović (23) zverski pretukao.

Lacković je svoju odbranu započeo detaljnom pričom kako je i kad počeo da se zabavlja sa oštećenom Ivanom.

On je optužen da je 12. marta u podstanarskom stanu u Kosovskoj ulici, u nastupu ljubomore, brutalno pretukao svoju tadašnju devojku, nanevši joj teške povrede. Ona je imala višestruke prelome rebara, probijena joj je plućna maramica, imala je opekotine od pegle i posekotine po nogama. U bolničkoj postelji na Institutu u Sremskoj Kamenici provela je osam dana.

Prilikom iznošenja odbrane, rekao je da je povod za sukob bila poruka koju je dobio od nepoznatog mladića: „Što se tvoja devojka pravi luda i ne vraća pare?“. Kasnije se sa tim mladićem čuo i telefonom.

Sve mi se skupilo i počeo sam da je tučem muvalicom. Počeo sam da je udaram, ona je uzela peglu s tepiha i udarila me u grudi, ja sam joj oteo tu peglu i počeo da je udaram. Nisam znao da je pegla bila vruća. Tukli smo se, gurnuo sam je i ona je pala na radijator. Stao sam joj na prste, nisam joj skakao po prstima, kako je navedeno u optužnici, nismo izlazili iz stana, niti se ona zaključala u kupatilo, sve se događalo u dnevnoj sobi. Nije tačno da je u bilo kojem trenutku ostala bez svesti„, izjavio je, tvrdeći da, kada je on krenuo iz stana, „devojka nije imala nikakvih vidljivih povreda“.

Sudsko veće, kojim predsedava sudija Vesna Eremin Đorđević, zakazalo je za 5. mart sledeće ročište, na kojem bi trebalo, između ostalog, da bude saslušana i pretučena devojka.

 

Izvor: Dnevnik

Previous articlePuni džepovi neprijavljenih čekova vrednih preko 320.000 evra
Next articlePOŽAR U SUBOTICI: Nastradala baka (91)