Najveći sa DANCE ARENE na NO SLEEP festivalu

No Sleep Fest, Foto: ExitPhotoTeam

Beograd će 8. i 9. novembra, ugostiti izuzetno veliki broj fanova elektronske muzike iz preko 30 zemalja sveta. 

Nakon što je imala čast da zatvori EXIT, ali i još nekoliko najvećih festivala sveta, belgijska superzvezda Amelie Lens nastupiće u petak, 8. novembra u Glavnom Hangaru Luke Beograd, a pridužiće joj se i trenutno najpopularniji rezident famoznog berlinskog kluba Berghain i zvezda u strelovitom uspunu, Kobosil! Sa njima u Srbiju prvi put stiže i produkcijski duo Joyhauser čija izdanja danas odjekuju sa najvećih pozornica sveta, baš kao i Farrago, zvezda izdavačke kuće Lenske, kako prijatelji zovu Amelie, dok će noć otvoriti Sugar Lobby.  Iduće nedelje biće objavljen i jedan od najvažnijih događaja godine na elektronskoj sceni, koji će biti održan u subotu, 9. novembra u gigantskom hangaru i industrijskom okruženju rečne luke na Dunavu, udaljenom svega 1,5km od Trga republike.

No Sleep Fest

Prošle godine, Beograd je ugostio novi No Sleep Festival u produkciji EXIT tima, koji je tokom tri noći i četiri dana na 12 festivalskih lokacija u danonoćnom programu, okupio neke od najtraženijih svetskih izvođača u kombinaciji sa herojima underground scene i zvezdama čije vreme tek dolazi.

Nastupali su Fatboy SlimNina Kraviz, Cassius, Lee Burridge, Dax J, DJ Tennis, Olof Dreijer, I Hate Models, Molly, Marcel Fengler, Francois X, Randomer, Aleksi Perälä, Agnes Aves, Black Merlin i Philip Berg, dok je široka domaća i regionalna selekcija obuhvatila neke od ključnih aktera kao što su Marko Nastić, Dejan Milićević, MKDSL, Peppe, DJ Jock, Filip Xavi, Vladimir Aćić, Sonja Sajzor, Monosaccharide, 33.10.3402, Schwabe, Nevena Jeremić i brojni drugi!

Preliminarna prodaja koja je bila dostupna samo za 7.000 registrovanih kupaca, rezultirala je rasprodatom prvom serijom za manje od nedelju dana, pa je puštena i druga, duplo veća serija po nešto višoj ceni, a koja je otišla još brže!

Ulaznice za ovogodišnji No Sleep Festival sad su dostupne onlajn za posetioce iz celog sveta, dok je fizička prodaja moguća u Srbiji i nekoliko zemalja u okruženju, a kupci iz Velike Britanije, Francuske, Nemačke i drugih većih zemalja mogu da ih pronađu u svojim vodećim tiketing servisima.

Cene ulaznica u ovoj, prvoj i najpovoljnijoj redovnoj seriji su 2.290 dinara za standardnu festivalsku i 3.990 dinara za VIP narukvicu, a mogu se pronaći na sajtu Nosleepfestival.com i na svim prodajnim mestima u mreži Gigstix.com.

Foto: Exit photo team