NAJVEĆI OBRAZI NA SVETU: Anastasija drži rekord i ne planira da stane

Printskrin Instagram

Ukrajinka Anastasija Pokreščuk (30) iz Kijeva je žena koja može da se „pohvali“ najvećim obrazima na celom svetu, što je njoj najveći ponos i planira da postane još veći.

Pre četiri godine krenula je realizacija njene želje za većim obrazima te je počela da odlazi na tretmane ubrizgavanja filera u lice. Na ovu kozmetičku proceduru potrošila je dosada 2.000 funti.

Kada ju je šira javnost upoznala, šokirala se njenim izgledom, nadajući se da će ovoj opsesiji doći kraj. Nažalost, to se nije desilo.

– Možda mislite da su moji obrazi previše veliki, ali ja smatram da su mali, moram da ih „nadogradim“ ponovo, uskoro – rekla je Anastasija Pokreščuk za strane medije.

Ova devojka na licu je izvršila mnoge estetske korekcije, ali ova u vezi sa njenim obrazima privlači najviše pažnje. Nedavno je nabavila „holivudski osmeh“, a nakon popravke zuba pojavila se u TV emisiji i iznova zaprepastila javnost.

Anastasija ne planira da prestane sa „transformacijom“ i da redovno ubrizgava sama sebi injekcije filera u lice. Što veći obrazi, to je njen cilj. Tvrdi da ignoriše prozivke ljudi i da je to ne dotiče.

View this post on Instagram

Ниже список моих любимых ароматов с parfumsity.com.ua 😀 То шо вы просили.❤️ И сразу напоминаю про акции ( 2=3, 3=6, 4=8 ит.д) плюс по моему промокоду justqueen миниатюра в подарок и ещё у них всегда бесплатная доставка😉 ❤️Tom Ford noir de noir ❤️Tom Ford oud wood ❤️Montale red vetyver ❤️montale mukhalat ❤️givenchy age ou demon le secret edition riviera(он с мерцающим блеском😻) ❤️ Versace bright crystal ❤️Armani si (который чёрный) ❤️Chanel chance Ещё много других,но на сегодняшний день это мои топ🖤

A post shared by Анастасия👑 (@_just__queen_) on

(Glas javnosti/Alo)