NAJVATRENIJA HRVATICA NAPRAVILA HAOS PRED START EURO 2024

0
157

Ivana Knol na društvenim mrežama podigla buru zbog loših uslova u hotelu koji plaća, i to veoma skupo.

Atraktivna hrvatska navijačica Ivana Knol (31), inače rođena u Frankfurtu, pratiće i ovog leta fudbalsku reprezentaciju svoje zemlje. Nakon Mundiajla u Rusiji 2018. godine gde se prvi put pojavila i Svetskog prvenstva u Kataru 2022. godine kada je skrenula pažnju čitavog sveta, Ivana će biti na tribinama i u Nemačkoj, a i pre samog početka turnira stigla je u centar pažnje!

Reprezentacija Hrvatske priv meč na turniru igra protiv Španije u Berlinu, pa je taj grad i prva destinacija na kojoj će Ivana Knol pratiti turnir. Ali, već su se pojavili silni problemi zbog kojih nije nimalo zadovoljna. Iako je iznajmila sobu u jednom od najskupljih hotela u gradu, atraktivna navijačica nije dobila uslugu kakvu je očekivala!

„Plaćam hiljade evra za ovaj ‘najbolji hotel’ u Berlinu. Stare sobe, grejanje ne radi, u toku su radovi u teretani i na bazenu. Ne bih preporučila“, napisala je Knol na svom Instagram nalogu i dodala: „Soba samo za mene košta 650 evra noć.“ Nije nam poznato da li Ivana planira dugo da ostane u Berlinu ili će Hrvatsku pratiti i na mečevima u Hamburgu i Dizeldorfu, ali je jasno da će napraviti račun od više hiljada evra.

Već se smestila u luksuzni hotel, Hrvatska igra 15. juna, pa je jasno da Ivana neće moći pre 16. da napusti ovu skupocenu sobu. To znači da će njeni troškovi na turniru biti ogromni, pošto je za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj morala da plati i karte! To je nedavno potvrdila na društvenim mrežama, nakon što su se u medijima provlačile različite informacije.

„Idem na Euro 2024 i kupila sam sve karte. Ne poklanja mi ih niti Hrvatski nogometni savez niti itko drugi, a nikada i nisu. Vidimo se na svim utakmicama“, napisala je Ivana Knol i tako naterala čak i Bild da uklone tekst sa spekulacijama. Nemci su smatrali da Ivana Knol dobija karte kako bi na tribinama privlačila pažnju, a time i donosila podršku na društvenim mrežama reprezentativcima Hrvatske koji su na poslednja dva Mundijala ostvarili impresivne rezultate.