Najbrži i najjeftiniji put od Stare Pazove do Beograda ili Novog Sada?

SHARE
Najbrži i najjeftiniji put
vesti.rs
Sve važne saobraćajnice u regionu presecaju Staru Pazovu kao i značajni međunarodni železnički pravci koji idu ka Subotici na severu i Nišu na jugu.

Đaci, studenti i zaposleni iz Stare Pazove najčešći su putnici koji putuju ka Beogradu i Novom Sadu, a put do škole, fakulteta ili posla predstavlja značajan trošak za kučni budžet, bez obzira da li putujete autobusom, vozom, sopstvenim automobilom ili taksi prevozom.

Putnici koji do dva najveća grada u Srbiji idu vozom u jednom pravcu treba da izdvoje od 185 do 360 dinara, cena autobuske karte, takođe, u jednom pravcu do Beograda košta od 290 do 340 dinara, odnosno do Novog Sada od 350 do 470 dinara.

Oni koji putuju sopstvenom automobilom do Beograda moraju sipati goriva za minimum 500 dinara u proseku, odnosno 800 dinara do Novog Sada, dok prevoz taksijem u jednom pravcu do Beograda košta oko 2.500 dinara, odnosno do Novog Sada 3.000 dinara.

Računica je jasna: najjeftinije ćete proći ukoliko se put Beograda ili Novog Sada uputite vozom, ali će vam trebati od 40 do 60 minuta ukoliko putujete do glavnog grada, odnosno 70 do 90 minuta do vojvođanske prestonice.

Najbrži način je svakako sopstvenim automobilom.