NAGRADNA IGRA Uzmi račun i pobedi 2020 – Sutra prvo izvlačenje drugog kruga

Prvo izvlačenje drugog kruga nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020 biće održano sutra, u 17:55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije.

Fantastičan odziv građana za učešće u nagradnoj igri nastavlja se i ove godine. Samo u toku jučerašnjeg dana, na dobro poznatu adresu stiglo je blizu 140.000 koverata iz cele Srbije, tako da u ovom trenutku za subotnje izvlačenje vrednih nagrada konkuriše više od 7.900.000 koverata. Podsećamo da se sve koverte poslate u prvom krugu i dalje nalaze u studiju i sve one ravnopravno učestvuju u sutrašnjem izvlačenju.

Građani još uvek imaju vremena za slanje koverata sa po najmanje 10 računa ili 10 slipova. Sve koverte koje budu ubačene u poštanske sandučiće danas do kraja radnog vremena poslovnica pošte, naći će se sutra u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade.

U sutrašnjem izvlačenju biće dodeljeno 5 automobila FIJAT 500L i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

Vlada Srbije još jednom podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte. Apelujemo na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.