Nadal priznao: Novak je u pravu

Printscreen
U nedelju 27. septembra počinje Rolan Garos koji je u ovaj termin prebačen zbog pandemije korona virusa, a sve oči uprte su u Rafaela Nadala i Novaka Đokovića čiji susret svi očekuju u finalu. Ipak, pre toga svako od njhi moraće da prođe šest prepreka, a Španac na startu igra protiv Bugarina Egora Gerasimova.

Na konferenciji za medije pred početak turnira Španac je govorio o svojim šansama na turniru, kao i o Novakovom komentaru da trenutno Nadal nije nepobediv na šljaci.

– Novak je u pravu. Ja jesam pobediv na šljaci, on me je pobedio više puta. Ovo su za mene najteži uslovi ikada na Rolan Garosu. Situacija je jako čudna, uslovi su jako teški, vreme je hladno i svima će biti izuzetno teško. Iskreno, turnir će se igrati u ekstremnim uslovima. Ipak, ovde sam da se borim za najviši plasman, biću kompetitivan od prvog dana i videćemo šta mogu da uradim – rekao je Nadal.

Ovogodišnji Rolan Garos održaće se u specifičnoj situaciji zbog čega i teniseri prolaze kroz potpuno nove situacije, pa tako i Nadal.