Na Horgošu sprečen pokušaj krijumčarenja cigareta – Pogledajte gde je to vozač pokušao da sakrije CIGARETE

Foto: Uprava carina/Cigarete sakrivene u klimi autobusa
Oglas

Na graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz zemlje carinici su sprečili pokušaj krijumčarenja više od 600 paklica raznih cigareta sakrivenih u prostoru klime, pored rezervoara i iza vozačkog kreveta u jednom autobusu.

Prekršaj je otkriven u nedelju 26. jula u popodnevnim časovima, kada je na red za redovnu izlaznu kontrolu pristigao autobus koceljevskih registarskih oznaka, koji je sa 20-ak putnika bio na putu ka Austriji, saopštila je danas Uprava carina.

Na pitanje carinika da li imaju nešto da prijave, vozači i putnici su rekli da nemaju, ali je autobus ipak upućen na pregled skenerom, kada su analizom slike uočene nepravilnosti u centralnoj jedinici klime, prostoru autobuskog rezervoara i iza kreveta namenjenog za odmor vozača.

Foto: Uprava carina/Cigarete sakrivene u klimi autobusa

Najpre je skinuta iverica sa bočne strane kreveta, iza koje je pronađeno 230 paklica cigareta.

Potom je u prostoru rezervoara otkriveno još 180 paklica, da bi kasnije, kada je skinut poklopac klime, koja se nalazi na krovu autobusa bilo pronađeno još 200 paklica cigareta.

Po otkrivanju prekršaja, tajni duvanski tovar i 36-godišnjeg vozača koji se prijavio kao njegov vlasnik, preuzela je policija u dalju nadležnost, navodi se u saopštenju.

 

Izvor & foto: Uprava Carina

Previous articlePravi letnji dan danas – Temperatura doseže do 36 stepeni
Next articleSREMSKA MITROVICA: Prodaje se plac u zoni „Jezero“