Na Batrovcima putnička vozila jutros čekaju 2 sata, na Horgošu 90 minuta

granica
Izvor: AMSS video printskrin, ilustracija
Oglas

Prema informacijama AMS S, na graničnom prelazu Batrovci putnički automobili na izlazu čekaju oko dva sata.

Na Horgošu putnička vozila jutros se zadržavaju oko 90 minuta, dok se na Preševu, Gostunu i Špiljanima na izlazu čeka oko pola sata.

Na Horgošu na izlazu putnička vozila se zadržavaju oko 20 minuta.

Kada su u pitanju teretni terminali, na Batrovcima i Šidu se čeka oko dva sta, dok se na Horgošu teretna vozila na izlazu zadržavaju oko 90 minuta.

Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima

Prema informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-763, na deonici Surčin – Obrenovac u smeru ka Surčinu, najavljeni su radovi na održavanju rigole do 21. avgusta od osam do 15 časova, zbog čega će biti za saobraćaj zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Na auto-putu E-75, kod petlje Novi Sad Jug-Stara Pazova, u smeru ka Staroj Pazovi, planirani su radovi na obeležavanju oznaka na putu od 22. do 31.avgusta u periodu od 7 do 17 časova.

Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

U zoni putno-pružnog prelaza kod mesta Kovačica najavljeni su radovi na putu do 09. septembra uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici puta Brnjica – Dobra najavljeni su radovi na rehabilitaciji uz naizmenično propuštanje vozila do 30. novembra.

Na deonici Perlez – Kovačica, u Kovačici, planirani su radovi u zoni putno-pružnog prelaza u toku svetlog dela dana, uz naizmenično propuštanje vozila do 09. septembra.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, navedeno je u saopštenju Puteva Srbije.

(tanjug.rs)

android aplikacija
Previous articleStravičan snimak nesreće na Bulevaru: Čovek živ izgoreo u automobilu (VIDEO)
Next articleDeca primljena u Tiršovu iz Bugarske su stabilno