Muškarac ušetao u školu pa pitao devojčice da ih vodi u Mek?!

SHARE
Policija, Ilustracija

Roditelji đaka OŠ ,,Ujedinjene nacije“ na Ceraku su uznemireni posle saznanja da je u školu ušetao nepoznati muškarac koji je prišao grupi mlađih devojčica koje su tu sedele posle časova, pitao ih kako se zovu i ponudio im „da ih vodi u Mek“.

adsteam seo i izrada web sajta

Kako je preneo Blic, on je danas priveden u policiju.

Portal je takođe preneo da njegov identitet za sada nije saopšten, ali se očekuje da će se tokom dana oglasiti i policija i tužilaštvo.

Četiri devojčice četvrtog razreda sedele su na drvenim klupama u školi, koje podsećaju na tribine, prišao im je neki čovek i pitao ih prvo kako se zovu, a onda i da li hoće da ih vodi u popularni restoran brze hrane. Rekao im je i ako neće danas, onda ce doći sutra da ih ponovo pita„, tvrdi jedan roditelj čije dete ide u tu školu.

Roditelji su odmah, kako se navodi dalje, došli u školu čim su im deca javila šta je bilo, direktorka je premotala snimak i videli su čoveka koji nosi gips na nozi i ima zelenu jaknu.

Škola je dalje preuzela mere.

Kako se navodi, pokušao je da uđe kroz kuhinju, što mu nisu dali, pa je došao na glavni ulaz, gde su đaci pokušali da ga legitimišu, ali on to nije dozvolio.

adsteam seo i izrada web sajta