Muškarac ubijen u Jarku kod Sremske Mitrovice

0
93

Još jedna porodična tragedija u Sremu. U Jarku je sinovac usmrtio strica Dragana Jovanovića zvanog Dragiša (1969). Za osumnjičenima B. J. i S. N. raspisana je policijska potraga zbog sumnje da su izvršili krivično delo u saizvršilaštvu i tokom dana osumnjičeni su uhapšeni, saznaje RTV od izvora bliskog istrazi.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenima je određeno je zadržavanje do 48 časova. Oni će u tom roku, uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Tuga je spojila Jovanoviće. Najteže je, kažu Rasku Jovanoviću, on je brat ubijenog i otac ubice.

Operativnim radom radom policijskih inspektora utvrdjeno je da je Dragan Jovanovic „Dragiša“, zajedno sa B. J. (26) iz Jarka i S. N. (20) iz Šašinaca bio u gostima kod D. J. iz Jarka i da su konzumirali alkoholna pića.

U jednom trenutku došlo je do rasprave između Dragana Jovanovica Dragise i B. J, nakon čega je B. J. većim nožem pretio Jovanoviću.

Navodno sukob se ubrzo smirio, a Dragan Jovanovic zvani „Dragiša“, B. J. i S. N. napustili su kuću D. J.

Ali, tada su se ponovo sukobili.

Kako je našoj televiziji potvrđeno sinoć oko 22h policija je obaveštena kako dva muškarca ostavljaju telo jedne osobe u Jarku, u ulici Nova, kod broja 1.

Sumnja se je ubistvu prethodila svađa D.J. sa osumnjičenima B.J. i N.S.

Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici je naložilo obdukciju.

(rtv.rs/Jovana Stupar)