Muška bomber jakna; nikad promašaj! Kako je kombinovati? (FOTO)

bomber jakna
The Trend Spotter Olive Bomber Jackets

Bomber jaknu možete nameniti svakoj prilici, a ide uz slobodan stajling

Bomber jakne su stekle ogromnu popularnost kako zbog udobnosti tako i  zbog lakog kombinovanja. Pored činjenice da se najčešće može videti kao deo kežual stila, ne postoji razlog da je ne nosite uz formalni stil oblačenja.

Ove jakne se mogu naći u različitim dezenima i bojama a na vama je da odredite koju će te iskombinovati u vašem dnevnom look-u.

Street style

Popularnost bomber jakne leži u jedinstvenom kroju ali i modnoj svestranosti koju poseduje. Mnogi su prigrlili ovaj komad odeće pre svega zbog specifičnoh heritage dizajna koji se lako adaptira na različite stilove i dobro se kombinuje sa odevnim komadima različitih materijala. Dovoljno je da obučete belu ili crnu majicu a preko obučete bomber jaknu, neće te pogrešiti.

2018
mens fashion bomber jacket/Urban Shadow

Casual style

Pomoću bomber jakne možete istaći klasične komade i uneti dozu opuštenog stil bez da prekršite dress code. Da biste izgledali formalnije i nosili bomber jaknu potrebno je kombinovati košulju i neke tamnije farmerke. Takođe jaknu možete nositi i sa rolkom što je prilično popularno u poslednje vreme.

What is a Bomber Jacket
FashionBeans

Military style

Jimmy Doolittle in a flight jacket
.gentlemansgazette.com

Bomber jakne  dobile su ime za vreme Drugog svetskog rata kada su bile neizostavan deo odeće vojnih pilota. Upravo zbog toga imaju snažno military naslađe. Dizajnirane su tako da ujedno budu tople i veoma lagane a da pritom ne zauzimaju previše prostora u kokpitu bombardera. Nosite ih sa kompatibilnim komadima kao što su kargo pantalone i nekim od military modela čizama.