Momci otkrili kakvog su UKUSA vagine njihovih devojaka!

Photo by Taras Chernus on Unsplash

Ako ste ikada razmišljali sa čime bi se mogao uporediti ukus vagine prilikom oralnog seksa, znajte da ne postoji samo jedan odgovor. Naime, ukus i miris ženskog polnog organa zavise od brojnih faktora, između ostalog i ishrane.

Ali, baš zato što ne postoji samo jedan odgovor, zabaviće vas da čujete kako su neki muškarci opisali ukus vagine svojih partnerki.

Jedan muškarac je za 9gag rekao da bi se intimna zona njegove devojke mogla opisati kao „prijatna mešavina peska, soli i morske trave, s malom dozom mirisa morskog života. Možda ne zvuči lepo, ali ja obožavam plažu“.

– Ukus je doslovno isti kao narezana šunka koju poslužujemo za Dan zahvalnosti. Imam utisak da uzima komad šunke i stavlja ga u sebe kako bi održala taj ukus. Povremeno osetim i malo ananasa – opisao je jedan od njih.

Istina je da nije uvek prijatno pružati oralni seks ženama jer ne vode sve dovoljno računa o higijeni, što je jedan muškarac i istakao, ali je dodao i da vagina njegove sadašnje devojke ima fantastičan ukus – „kao da je neko uzeo bocu najslađeg crnog vina i ubacio nekoliko sočnih grožđica unutra“.

– Ima neki čudan citrusni miris koji nikad pre nisam osetio ni kod jedne devojke, a verujte mi da ih je bilo puno – rekao je jedan od njih, dok drugi ukus intimne zone svoje devojke upoređuje sa ribom.

– Miris ribe je najmanje erotičan miris na svetu, osim kada dolazi iz vagine. Možda postoje neki tajni feromoni zbog kojih je tako ukusna, ali oralni seks s mojom devojkom je poput poljupca s najukusnijom ribom na svetu. A ja čak ne volim ribu, prenosi mondo.

(SrbijaDanas)