MODERNIZACIJA U PRIVREDI KOJA SE VIŠESTRUKO VRAĆA VEĆ U PRVOJ GODINI

SHARE

Napretkom tehnologije klimatizacije objekata kako u domaćinstvu tako i u svim granama privrede dolazi do ekspanzije u proizvodnji cooling sistema u Srbiji.

Jedna firma koja odskače po kvalitetu i standardima rada jeste TS Solutions DOO, što potvrdjuje i zlatna medalja na NS sajmu.

O načinu na koji je postignut stalni rast plasmana proizvodnje na tržištu Srbije i kako se
stvorila velika mreža prijatelja i poslovnih saradnika, pitali smo Alena Ljubišića vlasnika i
direktora TS Solutions DOO.

Na koja postignuća ste najviše ponosni?

Moram priznati da je to na uspeh celog tima, konstantan rast prodaje u svim proizvodnim
grupama iz našeg kataloga koji nas je svrstao u sam vrh Srpskog tržišta, posebno u oblastima industrije i poljoprivrede. Razlog tome su naravno stručan i vrhunski obučen tim, naše insistiranje na poštovanju najvišeg kvaliteta po povoljnim cenama. Dokaz tome je i zlatna medalja na NS- sajmu. Garancija kvaliteta, najbolja prodaja, 100% zadovoljenje klijenta i 100% ekološki proizvod.

Šta proizvodnja TurboCoolinga znači u poljoprivredi?

Puno, ali odgovor na ovo Vaše pitanje bi zavisio od toga za koju granu poljoprivrede me tačno pitate. Da li su u pitanju: svinje, goveda, brojleri i koke nosilje, plastenici, gljive, maline, kupine… U suštini TS Solutions je tu da obezbedi savršene klime, proizvede, montira i omogući svim targetiranim granama privrede savršene klimatske uslove za proizvodnju. Prednosti toga su sprečavanje gubitka usled toplotnih udara, povećanje produktivnosti, zdravlja i dobrobiti životinja sa jedne strane i omogućavanje optimalnih uslova za rast i razvoj biljaka sa druge strane, gde je njihova produktivnost povećana za 25%.

Koliko se ljudi odlučuju na ugradnju TurboMist sistema, s obzirom na cenu?

U zadnjih par godina sve više. Benifiti su mnogo veći nego sami troškovi. Kao što sam rekao od smanjivanja rizika uginuća do povećanja produktivnosti. Jedna od retkih investicija u poljoprivredi koja sebe otplaćuje tokom prve godine. Sada postoje i subvencije za ugradnju TurboMist sistema gde država pokriva i do 50% cene.

Koje sve grane industrije pokriva Vaša proizvodnja?

Na našem sajtu prskalice.net možete videti koje grane možemo da pokrivamo. Ali suština je da u svakom profilu proizvodnje gde je potrebno kontrolisati klimu mi možemo da pomognemo. Od samog sistema, izrade i montaže pa i do rešenja po meri kupca. Mi nismo specijalizovani samo za prodaju mi se bavimo i proizvodnjom TurboMist sistema. TS Solutions pravi i prodaje sisteme za suzbijanje prašine koji su neprocenjivi za operatere koji rade obradu materijala. Zbog visokog standarda izrade i našeg iskustva sa industriskim zagadjenjem TurboMist ispunjava ili premašuje sve standarde.

Uspeli smo da Vas nadjemo u Novom Sadu, dosta putujete?

Da ali to je normalno u opisu posla kojim se mi bavimo. Već sada se dogovaramo oko pojedinih implantacija TurboMist sistema u odredjene objekte u ugostiteljstvu. Vlasnici ugostiteljskih objekata su svesni da ne mogu da gube dobit zbog neadekvatnih uslova u njihovim letnjim baštama. Zato smo mi tu. Stvaramo efekat fine magle koja ne kvasi već pravi klima osećaj i stvara prijatnu atmosferu.

Koja reklama je najbolja za Vas?

Iskreno naša najbolja reklama jeste preporuka zadovoljnih klijenta.