MNOGI U ŠOKU: Baba Vangina predviđanja za 2019.godinu

Foto: Wikipedia
Oglas

Nakon što je „predvidela“ teroristički napad u Americi 11. septembra, Bregzit i stvaranje ISIS-a, poznata proročica Baba Vanga predvidela je i zbivanja za novu godinu. Evo šta nas čeka u 2019.

Prema proročanstvu Baba Vange, koju nazivaju Nostradamusom Balkana, dva najmoćnija vladara na svetu imaće problema sledeće godine. Putin će doživeti atentat od nekoga iz svog tima bezbedonosnog tima, a američki predsednik Donald Tramp izgubiće sluh zbog neke misteriozne bolesti.

Slepa proročica koja je mrtva već dve decenije, predvidela je i razorne zemljotrese i cunamije u velikom delu Azije, ali i ekonomski krah u Europi, prenosi „Daily Mail“.

Putin je već jednom preživeo pokušaj ubistva, pa se nakon toga okružio timom bodigardova koji su istrenirani snajperisti i jedini zadatak im je da on ostane živ. Ako je verovati Baba Vanginim predviđanjima, Putin bi trebalo da očekuje i pad velikog meteorita u Rusiji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

#Bulgaria#Petrich#Rupite#BabaVanga

Објава коју дели Liana Mukhamedkarimova? (@lianka_022) дана

Kada je reč o Trampu, predvidela je da će mu 2019. godina biti užasna. Ne samo da će oboleti od bolesti zbog koje će patiti od mučnine, oštećenja mozga i gubitka sluha već će i neko iz njegove porodice imati saobraćajnu nesreću.

Sledeće što je predvidela je da će se u Europi dogoditi veliki ekonomski kolaps, za šta mnogi misle da je vrlo verovatno nakon što Velika Britanija izađe iz EU u martu ove godine.

Za sledeću godinu predvidela je i razoran cunami koji bi s lica zemlje mogao da izbriše delove nekoliko azijskih država poput Pakistana, Indije, Kine, Japana i Indonezije. Ove godine se već dogodilo nekoliko razornih cunamija širom Azije.

 

 

 

android aplikacija
Previous articleEksplozija gasa u Rusiji; troje POGINULO, 79 se vodi kao NESTALO
Next articlePROPAO IM DOČEK- SLAVILI NOVU GODINU U HOROR LOKALU