Miloš Biković u novoj ulozi u ruskoj komediji ,,Sluga“ (VIDEO)

Youtube/Printscreen
Oglas

Samo nekoliko dana nakon premijere u Moskvi, u domaće bioskope premijerno stiže ruska komedija “Sluga.”

Domaći glumac Miloš Biković našao se u do sada neviđenoj ulozi – mladog, bogatog i bahatog momka koji sticajem okolnosti, dobija lekciju pravih vrednosti iz života.

Premijera filma zakazana je za 27. decembar u bioskopu Cineplexx Ušće,a istog dana film će početi da se prikazuje na redovnom repertoaru bioskopa širom zemlje i regiona.

Biković glumi glavnog junaka Grigorija „Grišu“, raskalašnog klinca koji ne mari za druge, zbog čega njegov otac iscenira saobraćanu nesreću, iz koje će se njegov sin probuditi u prošlosti. Griša se budi u prošlom veku, okružen seljacima, koji ne znaju za njegove „magične skalamerije“ poput mobilnog telefona i koji ga nimalo ne štede.

Imamo neobičnu priču, vrlo zanimljiv scenario i markantne likove”, otkriva Biković, ističući da je tačno da igra razmaženog sina, ali da u njemu postoji zrnce dobrote koje će se tokom filma razvijati.

Kroz seriju urnebesnih scena vidimo kako se Biković snalazi kao sluga, ali i šta se dešava kada na jednoj lepoj devojci vidi „moderne gaće“.

U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva…

 

Izvor: B92

android aplikacija
Previous articleMuškarac u Velikoj Plani upao u srednju školu i OTVORIO VATRU IZ AUTOMATSKE PUŠKE!
Next articleNova migrantska kriza na pomolu