Miloš Biković snažnom porukom stao uz Milenu Radulović

Printscreen
Glumica Milena Radulović „sledila“ je javnost kada je u subotu 16. januara izašla vest da ju je poznati profesor glume Miroslav Mika Aleksić silovao i zlostavljao u periodu kada je imala 17 godina, a prvenstveno njene kolege i koleginice koje su joj istog trenutka pružile podršku.

Naime, većina glumaca se odmah oglasila kako bi joj ukazala da je učinila ono što treba i svaka žrtva psihičkog ili fizičkog nasilja da uradi, a to je da prijavi zlostavljača.

U javnosti se ipak postavlja pitanje zašto neki od glumaca i dalje ćute, uglavnom oni koji su pohađali školu Mike Aleksića.

Međutim, ovo nije slučaj sa Milošem Bikovićem koji je na svom Instagram storiju objavio ilustraciju lika svoje koleginice Milene Radulović u vidu podrške.
drugim

– Oduvek si bila borac – napisao je on.

Podsetimo, među prvima koji su Radulovićevoj pružili podršku i stavili joj do znanja da u ovoj situaciji nije sama jeste i Miodrag Radonjić, koji je išao u Aleksićevu školu glume.

– Ovo je pre svega veliki šok za sve nas koji smo išli u dramski studio kod Mike i koji smo bili upućeni u njegov rad. Velika hrabrost je očigledno bila poterebna da Milena od tome progovori – počeo je objavu Miodrag.

– Ja sam u dramskom studiju bio od petnaeste do osamnaeste godine i moram priznati da nisam mogao ni da naslutim da se u kancelariji pored studija dešavaju takve grozote. Nijedan znak nije na tako nešto upućivao – napisao je glumac na Instagramu.

 

(Telegraf)