Miloš Biković: „rijaliti nekultura može i MORA da se pobedi!

Milos Bikovic
Photo: Marija Erdelji

Glumac Miloš Biković obratio se pratiocima na Instagramu kako bi im zahvalio na komentaima koje su mu uputili nakon gledanja njegovih filmova.

Mi smo imali prilike da gledamo i „Južni vetar“ i „Balkansku među“ tokom novogodišnjih praznika, ali i ostatak sveta koji je imao prilike da pogleda ove i druge filmove Miloša Bikovića, svakodnevno mu zahvaljuje na odličnim filmovima i odigranim ulogama.

Sada im se mladi glumac zahvalio na podršci i poručio da „narodu ne treba samo hleba, već i hrane za dušu“.

Njegovu objavu prenosimo u celosti:

U poslednjih par dana pristiže mi gomila poruka podrške i ljubavi. Od Srba iz enklava na Kosovu i Metohiji, preko Republike Srpske i Beograda, od Bugara, Ukrajinaca i Rusa iz Moskve i iz Vladivostoka… Kazahstan i Turska i tako dalje… hvala vam, vaša srca su konačno mesto gde nastaje stvaralaštvo glumca. Hvala vam za odjek. Zajedno radimo na tome da sto više znamo o svojoj zemlji i istoriji, kako se greške iz istorije ne bi ponavljale. Zajedno – kroz kulturu radimo na tome da budemo bolji ljudi. Vašom podrškom pokazujete da ‘rijaliti nekultura’ može i mora da se pobedi. Da čovek ne živi samo od hleba, već traži i hranu za dušu“.

(Mondo.rs)