Milijarder traži ženu koja će s njim na Mesec-Prijave do 17. januara

Milijarder Jusaku Maezava dao je oglas u kom traži ženu koja bi sa njim pošla na svemirsko putovanje.

Maezava je Japanac, ima 44 godine i prvi je vlasnik karte za putovanje na Mesec, koje organizuje SpaceX. Poznat je i po tome što je pre nekoliko dana preko Tvitera podelio oko devet miliona dolara svojim pratiocima.

Njegovo bogatstvo procenjuje se na dve milijarde dolara, a osnivač je najvećeg japanskog lanca za prodaju odeće, Zozo.

U septembru 2018. postao je prvi kupac karte za put na Mesec, a tada je rekao da će 2023. godine povesti i umetnike sa sobom, kako bi stvorili umetnička dela inspirisana svemirskim putovanjem.

Izgleda da je sada ostavio još jedno mesto u tom svemirskom brodu – mesto za svoju buduću partnerku.

Polako me obuzimaju osećanja usamljenosti i praznine. Zato, postoji jedna stvar o kojoj razmišljam: želim da volim jednu ženu„, napisao je Maezava na svojoj internet stranici, piše sajt Mashable. „Želim da nađem životnu partnerku, i da iz svemira pošaljem poruku o našoj ljubavi i miru u svetu„, piše Maezava.

Sve žene koje imaju više od 20 godina trenutno mogu da se prijave preko Mezavine internet stranice. Nije potrebno poznavanje japanskog jezika – sve što je potrebno jeste da žene koje apliciraju imaju „vedru ličnost“, „žele da uživaju u životu“ i žele „mir u svetu“, napisao je.

Kako smatra, njemu i njegovoj partnerki biće potrebne tri godine da se upoznaju pre puta na Mesec, pa se zato nada da će do kraja marta upoznati pravu ljubav.

 

Autor: Nezavisne novine