Milan Kalinić izvodi na kafu onog ko uplati najviše novca za malog Boška

Copyright: © ATA Images
Oglas
Beba Boško Gugleta, koji ima samo četiri meseca, boluje od spinalne mišićne atrofije, zbog koje ne može sam da guta. Bolest mu je oduzela ono što svi mi uzimamo zdravo za gotovo… Oduzela mu je najosnovniju sposobnost, koja mu je potrebna, da bi mogao da živi. Oduzela mu je sposobnost da se hrani.

Pored toga Boško ne može da pomera ruke, noge. Može samo da pomera svoje okice i da jedino uz pomoć njih upoznaje svet oko sebe.

Glumca Milana Kalinića dirnula je Boškova priča, te je odlučio da i on da svoj doprinos i pomogne malenom Bošku da se prikupe sredstva za neophodno lečenje.

Na Instagram profilu „Da i Boško pobedi SMA“ objavljeno je danas da će Milan Kalinić voditi na kafu onog ko izlicitira najveću sumu za lečenje mališana.

– Drugari, imamo važno obaveštenje za vas! Milan Kalinić vodi na kafu onog ko izlicitira najveću sumu i uplati na Boškov račun! Sigurni smo da svi želite da upoznate Milana, našeg harizmatičnog, duhovitog i talentovanog voditelja i glumca – piše u objavi.

– Da li ste spremni za leteći start? Licitirajte u komentarima, početna cena je simboličnih 1.032 dinara. Licitacija traje do sutra u 17 časova. Srećno – poručili su sa Instagram profila za pomoć Bošku.

 

(Telegraf)

Previous articleAko imate ovakve usne, svi će vas obožavati!
Next articleBrnabić otkriva kada će doći do potpunog popuštanja mera