MIGRANT SEO U POGREŠAN AUTOBUS, KADA JE VIDEO GDE JE STIGAO POŽELEO DA SE VRATI KUĆI

migranti
izvor slike sudouest

Već nekoliko godina migranti pokušavaju da pronađu bolje mesto za sebe i svoje porodice. Uglavnom su to za njih daleke destinacije, visoko razvijene zemlje Evrope.

Uz put se susreću sa mnogo problema. Mnogi od njih verovatno neće uspeti da ostvare zacrtane ciljeve, i skrasiće se negde gde za to imaju prilike.

Tako je planirao i mladi S.T. koji je sam krenuo na put u „bolje sutra“. Uz dosta muke je stigao do Grčke, uspeo da se domogne i autobusa za unutrašnjost Evrope i onda je doživeo veliku neprijatnost.

Umesto u Beču, završio je u Šapcu!

Kada je stigao u Šabac, bio je vidno uznemiren. Prizor sa napustene Zorke ga je sokirao. Potražio je odgovore od ljudi koji su se tu našli, a kada ih je čuo još više se potresao. Gledao je oko sebe u neverici, pitao se šta se to desilo. U razgovoru je čak pomenuo da mu je bolje bilo kod kuće, da bolje da nije ni kretao na put.

Srećom po njega, vrlo brzo je došao još jedan autobus, ali iz suprotnog smera. Brže bolje se ukrcao na njega, krenuo nazad u Grčku i dobio još jednu priliku da ostvari svoje planove.

p.s. Svi likovi, mesta i događaji su izmišljeni. Svaka sličnost sa istinitim likovima i događajima je slučajna. Ovaj članak služi samo jednoj svrsi a to je zabava kroz satirični pogled na današnjicu.
Izvor: FB LaGalačke vesti

Foto: Napustena Zorka