Mesečni horoskop za oktobar

MESEČNI HOROSKOP
Horoskop Vojvodina Info

Šta kaže vaš horoskop za ovaj mesec

OVAN

Ovog meseca svu energiju uložićete u odnose s bliskim osobama. Vrlo je verovatno da ćete morati da pustiti neke odnose u kojima nema dovoljno dubine, intimnosti ili uzajamne ljubavi. Na finansijskom planu potrebna je bolja organizacija.

BIK

Vaš raspored biće krcat tokom oktobra, zbog toga morate biti proaktivni i obratiti pažnju na zdravlje. Partnerstvo i ljubavni odnosi biće naglašeni tokom ovog meseca, zato nemojte oklevati da zatražite pomoć od drugih.

BLIZANCI

Ovog meseca moraćete pronaći ravnotežu između poslovnih obaveza i privatnog života. Zapitajte se na koji način možete uneti više vedrine zabave u vašu svakodnevicu. Obratite pažnju na svoju okolinu: uskoro ćete okončati jedno lažno prijateljstvo.

RAK

Ljubav i avanture u fokusu su ovog meseca i osetićete ohrabrenje da izađete iz svoje sigurne zone. Samce očekuje jedno novo i lepo poznanstvo, a oni koji su u vezi ponovo će probuditi strasti s partnerom. U karijeri vas očekuje pozitivna promena. Jasno postavite granice s osobama iz bliske okoline.

LAV

Ovog meseca privatni život biće u fokusu. Vrieme je da zacelite stare rane i dobijete potrebnu negu i pažnju od bliskih osoba. Pronađite način da vaš dom učinite udobnim utočištem. Potražite novi hobi.

DEVICA

Bićete izrazito društveni, ali pripazite da ne izgorite u svim tim planiranim aktivnostima i zabavama. Pripazite na neočekivane troškove.

VAGA

Sve se vrti oko novca- imaćete potrebu da povećate prihode, ali i da pratite troškove. Istovremeno ćete osećati pritisak da se dokažete na poslu. Moguće je okončanje veze koja vam je narušavala samopouzdanje.

ŠKORPIJA

Sve se vrti oko vas, bilo da je reč o percepciji koju imate o sebi i potrebi da budete autentični. Ovog meseca najvažnija stvar biće vam ljubav prema sebi, a biće zanimljivo otkriti koliko osoba iz vaše okoline deli isto visoko mišljenje o vama. Tokom oktobra biće vam potrebno više odmora, pažljivo birajte na šta ćete trošiti energiju.

STRELAC

Većinu vremena provešćete u zaklonu, to ne mora biti loša stvar, jer ćete se na taj način odmoriti. Nemojte zaboraviti kako mirovanje može biti produktivno, jer će vam vratiti izgubljeni fokus. Obratite pažnju na intuiciju koja će biti izoštrena tokom ovog meseca. U ljubavi su moguća iznenađenja.

JARAC

Fokusirani ste na karijeru i svoj ugled, ali ovog meseca očekuju vas katarzične situacije koje će vas prisiliti da reagujete i tako narušite sliku koju drugi imaju o vama, posebno na polju uspeha.

VODOLIJA

Ovog meseca sve će biti u znaku vaših ambicija i ciljeva i u poziciji ste da ih ostvarite i napredujete u karijeri. Otvorite se prema novim iskustvima i novim znanjima koja će vam dati dodatni podsticaj u karijeri.

RIBE

Povežite se s prijateljima iz različitih sfera života, putujte ili istražite neko novo područje zanimanja. Za vas važi pravilo da nema pravila, stoga sanjajte velike stvari i rastite koliko želite.